9.11.2006

Islamista pois kääntynyt yritettiin surmata Australiassa

Australiassa bangladeshilainen Dr Mohammed Hussain yritti surmata 17-vuotiaan tyttärensä nimeltä Kaihana Hussainin. Tytär oli ilmoittanut isälleen haluavansa kääntyä muslimista kristityksi. Muslimi-isä ei voinut sallia tätä ja yritti tappaa tyttärensä. Kaihnan äiti meni estämään miestään ja joutui surmatuksi. Kaihna itse onnistui pakenemaan asunnosta. Kun isä näki että hänen tyttärensä oli karannut, hän yritti surmata itsensä. Itsemurhayrityksen seurauksena Isä joutui sairaalan teho-osastolle.

Tämä on yksi esimerkki lukuisista tapauksista, kun sukulaiset yrittävät murhata islamista pois kääntyneen henkilön. Länsimaissa tapaukset eivät ole kovin yleisiä, mutta muslimimaaissa ne valitettavasti ovat. Tapaus osoittaa, että ei ainoastaan islamilaisissa maissa, vaan myös muslimimaahanmuuttajien keskuudessa tarvitaan kipeästi keskustelua uskonnon ja mielipiteen vapaudesta.

Lähde: Herald Sun, Australia
http://www.news.com.au/heraldsun/story/0,21985,20563009-662,00.html

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Menepäs ehdottomaan kenelle tahansa muslimille keskustelua aiheesta, niin saat kuulla, että asiasta ei tarvitse ollenkaan keskustella, koska islamin mukaan uskonnossa ei ole mitään pakkoa.

Näin tulee vastaamaan ihan jokaikinen maailman muslimi.

Siitä huolimatta käytännössä se on just tuollaista, että islamista pois kääntyneet tapetaan tai yritetään tappaa, tai ainakin joutuvat pelkäämään henkensä edestä.

No joo...

Mutta siis muslimeista jopa sellaiset jotka ovat itse valmiita tappamaan oman perheenjäsenensä, mikäli tämä kääntyy pois islamista, väittävät, että uskonnossa ei ole mitään pakkoa.

Ihmisoikeus kirjoitti...

Näin on. Itse olen taipuvainen ajattelemaan, että islamissa on sen todellinen käyttäytyminen, josta uutisoidaan ihmisoikeusjärjestöjen kautta ja islamin puolustajien propagandaan vivahtavat lausunnot länsimaisissa valtamedioissa. Ne ovat ristiriidassa keskenään.