14.10.2012

Lähetä vetoomus iranilaisen pastorin puolesta

Iranilainen kristillisen toiminnan takia vangittu pastori tarvitsee kiireellistä sairaanhoitoa. Behnam Iranin (41) on vangittuna pahamaineisessa Karajin Ghezal Hesarin vankilassa. Hän kärsii kuuden vuoden vankeustuomiota. Hänen kuvaillaan olevan ”hitaasti kuolemaa tekevä mies”.

Behnam Iranin terveys heikkenee jatkuvasti toisten vankien ja vartijoiden pahoinpitelyjen vuoksi. Hän ontuu pahasti, ei näe kunnolla ja hänellä on vuotava vatsahaava. Pahan vatsahaavan takia hän on useasti menettänyt tajuntansa. Vakavista vammoista ja sairaudesta huolimatta häneltä on evätty oikeus sairaanhoitoon.

Behnam on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. Hänen perheensä pelkää, että hän saattaa kuolla pian.

Voit auttaa Behnam Irania lähettämällä sähköpostia Iranin oikeuslaitoksen johtajalle, Ajatollah Sadegh Ardeshir Larijanille. Viestissä pyydät häneltä Behnam Iranille armahdusta ja vapautusta vankilasta. Vetoomuskampanjan on järjestänyt Britannian Release International ihmisoikeusjärjestö.

Englanninkielisen vetoomuksen voi lähettää Release Internationalin sivulta. Sivulta löydät valmiiksi kirjoitetun englanninkielisen vetoomuksen, jonka voit lähettää lisättyäsi siihen nimesi, paikkakuntasi ja kotimaasi.

Release International on lisäksi perustanut Behnam Iranille vetoomussivun Facebookiin. Sivun nimi on “Release Behnam Irani”. Lisätietoa ja video hänen pidätyksestään sivulta. Sivulla tiedotetaan Behnam Iranin tilanteesta aina, kun lisätietoa on saatavilla.

Lähde: Release Internetional ja Stefanus-lähetys
.

Ei kommentteja: